søndag 11. mars 2012

Invitasjoner


Plutselig var søndagskvelden her og nok en helg over... For min del har de siste åtte månedene egentlig bestått av en lang helg :p men nå er det snart tilbake til virkeligheten. Mammapermen er over om to uker... Og jeg går tilbake på jobb med blandede følelser. Plutselig er den lille skatten vår blitt en liten stor gutt. Ser likevel frem til at minsten og pappaen skal få sin tid sammen alene, uten en mamma som bare skal "gi et lite råd om hvordan minsten liker...." Ja. dere skjønner hva jeg mener ;)

Ellers har helgen bestått av mere strikking, flere babysett (hmmm lurer på hva jeg skal gjøre med alle settene tilslutt...), koselige kafebesøk i strålende solskinn og deilige trilleturer. Men viktigst av alt, endelig er invitasjonene til bryllupet ferdige! Må si meg ganske fornøyd med resultatet og gleder meg allerede til å begynne på bordkortene. Her er en liten smakebit ;) 

Ønsker alle en riktig fin uke! Vi gleder oss ekstra for her blir det besøk av "supertante" og mere av de herlige kafebesøkene! 


* Marianne *

2 kommentarer:

  1. Hei Marianne! Skjønner sååå godt at du kommer med blandet følelser tilbake på jobb. Husker det veldig godt selv hvordan det var. Litt trist å gå fra gullet, men en fantastisk følelse når du kommer hjem igjen også :) Jeg gleder meg til å jobbe med deg :) Helle

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Helle. Så koselig å høre :) Gleder meg til å jobbe sammen med deg også! Kommer innom en tur på jobben i morgen så da får jeg kanskje vite litt mer om hva som skal skje fremover :) Godt å ikke bo så langt unna hjemmet ;)

      Slett