onsdag 11. april 2012

Påsken 2012


Hei igjen.

Påsken er over og det er tilbake til virkeligheten igjen. Vi har hatt herlige dager både på fjellet og ved sjøen. Skigåing ble det lite av, passet best for de spesielt interesserte ;o) Kun samboeren tok en tur, og som han sa, det ble "skitur med skibytte".. Jeg og minste koste oss heller på kafe med svigermor og tante. Ellers ble det mye god mat og kos ved hytta og i solveggen. 

Sammen med min familie fikk vi kost oss ved sjøen også. Og her ble tradisjonene opprettholdt, med både påskegg og "eggkoking". I fjor lå minsten i magen, i år fikk han oppleve det :o) Og som alle vi andre, måtte også han vise sine kunstneriske ferdigheter. Tror kanskje selve tusjen var mer interssant derimot.... Bildene sier vel sitt..

Jeg og søstern fikk også tid til litt sistersisters tid. Ligger en liten restaurant som heter Provianten i Mandal som vi har vært på noen ganger de siste årene. Et herlig sted med fantastisk atmosfære og riktig så god mat. Har et par favorittbutikker i byen som vi også måtte innom, blant annet Olivia's hus. De fører interiørartikler, møbler, en rekke klesmerker som Diesel, Ganni, By Marlene Birger, Line of Oslo, Moods of Norway o.l. I andre etasje har de også en kaffebar, så kan man ønske seg mer?!? :o) Selv ble det bare med tittingen denne gang, mens søstern fant noen fantastiske knagger! Gleder oss allerede til neste tur. 


* Marianne *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar