fredag 17. august 2012

Endelig gift!

Hei igjen!
Ble en lang pause fra bloggen dette... Men veldig deilig med ferie.

Vi har holdt oss i Norge og feriert sammen med familien på Sørlandet, og har derfor fått med oss det beste av sommerværet her hjemme. Besteforeldrene har fått kost seg med minsten, og vi har fått slappet av med god mat og drikke. Men hovedsaklig har sommeren omhandlet forberedelser til bryllupet vårt som var 4. august.

Og for en fantastisk dag det ble!
Gården ble pyntet, blomster plantet og gresset klipt, alt sammen med fantastisk hjelp fra familien! Værmeldingen ble sjekket minst et par ganger om dagen... mens sommerfuglene vokste seg gradvis større. Og gjett om vi var heldige! Været var perfekt, strålende sol og akkurat passe temperatur. 

Gjestene fikk kost seg på gården med litt forfriskninger mellom vielsen og selve festen, mens brudeparet og forlovere var på fotografering. Bildene ble tatt av fotograf Camilla Smistad Tofterå, ei utrolig dyktig jente (Bilder kommer etterhvert). Festen ble holdt på Skur 1, Drammens Storstue, noe vi definitivt ikke angrer på. Et utrolig stilig lokale og perfekt for vårt bryllup. Høyt under taket, intimt og koselig. Frimurerlosjen sto for mat og drikke, og de vet absolutt hva de driver med. Fantastisk! 

Det ble holdt utrolig fine og flotte taler, og gledestårene trillet både en og to og tre ganger. Bryllupskaka så utrolig flott ut og smakte himmelsk. Passjonsfrukt med rørte bringebær og sjokolade bunn. Bestilt hos Condelica i Drammen. Expensive, oh yes, men vært det!

Vi danset og koste oss, og sitter igjen med noen fantastiske minner, og vi setter utrolig stor pris på alle som feiret dagen sammen med oss!

Etter bryllupet var vi så heldige at vi hadde barnevakt, så vi fikk en liten "bryllupsferie". Tre dager i Stockholm med kos, shopping, god mat og drikke. En by jeg vil anbefale på det sterkeste.
Utrolig koselig!

En kjapp oppsummering dette, håper jeg får blogget litt mer jevnlig fremover nå.. I mens kan dere kose dere med noen bilder fra den store dagen. 


Ha en koselig fredagskveld! 

* Mariannne * 
Pynten på bordene er selvlaget og består av vrihassel dekorert med blomster. Telysglassene er opprinnelig barnematglass som er pyntet for anledningen, tror jeg endte på 47 stk. Disse plasserte jeg sammen med ulike vinglass, med en rose i, rundt vrihasselen. På hvert bord lå det også engangskamera slik at gjestene kunne få more seg litt. Bordkortene er små fyrstikkesker dekorert med tapet (!) og dekorblomster. Brudeparet hadde litt større esker med tre roser, mens gjestene hadde små esker, med en rose på. I tillegg lagde jeg et velkomsthefte og en meny som lå på bordet når alle gjestene kom.Bryllupskaken var i fire etasjer og klassisk i stil. Den var dekorert med hvite roser i sukkerpasta og på etasje to, fikk vi med monogrammet som vi hadde på invitasjonene. Nederst i høyre hjørne kan dere også se et glimt av brudebuketten min. Aldeles nydelig var den! Laget med hovedsaklig hvite roser og små, hvite grenroser, men med noen lilla roser og noen få orkideblomster. Takk til Trine Bøhn hos Tulipa!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar