mandag 11. mars 2013

Hjemmestrikk

Hei dere.

I dag har jeg lyst å dele mitt siste stikkeprosjekt med dere :)
For noen uker siden ble jeg ferdig med, som mange andre, Skappelgenseren. Fikk garn til jul og har endelig hatt tid til å strikke noe annet enn babysettene. Utrolig moro å strikke et plagg til seg selv, og har allerede brukt den en del. Fantastisk deilig kvalitet på garnet og varm og god på disse kalde dagene.

Selve genseren er jo i utganskpunktet ganske så lett å strikke, og dette ga mersmak. Grunnprinsippet ville jo bli fint til minstemann også tenkte jeg, så jeg tok turen til Nille av alle ting. De har fått inn et garn som består av 40% alpakka, og tenkte det kunne være et godt utganspunkt for en genser til han. Kjøpte inn 12 nøster i mørk grå og fulgte oppskriften beregnet til str. 2 år. La opp masker på strikkepinne 4,5 med dobbelt garn for få den litt tykk og satte i gang. Og ikke lenge etter ble det en herlig genser til minsten :) Superfornøyd! Gøy med ting som ikke tar så lang tid.


12 nøster var litt i overkant, så nå strikker jeg en lue som kan passe til. Og halsåpningen ble i det trangeste laget, så her lagde jeg et par hemper og sydde på to stjerneknapper. Alt kan løses! :)

Ha en fin kveld videre! 

* Marianne *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar