søndag 1. september 2013

September, ventetid...


Da er vi kommet til september og sommeren er på hel... Sola og varmen kommer til å bli sterkt savnet, men vi har heldigvis mange spennende ting å se frem til. Ikke minst nærmer termindatoen seg og ventetiden er snart over. Gjett om vi gleder oss til å møte "lillebror" nå! "Bare" tre uker igjen... Permisjonstiden skal nytes med små mammaprosjekter!

I tillegg er vi nå straks ferdig med oppussingen av andre etasje. All ære til en superhandy ektemann! Det som bare skulle bli et lite oppussingsprosjekt ble som tidligere nevn noe mer omfattende, men jeg er helt overbevist om at vi har tatt det riktige valget. En ekstra stue oppe kommer til å bli helt perfekt!

Nå har vi også kommet så langt at møbler er bestilt og jeg kan endelig se for meg hvordan sluttresultatet vil bli. Glede! Bare å komme seg gjennom ventetiden på de også  ;) To uker er heldigvis ikke så lenge.

Viser dere i kveld noen glimt fra resultatet så langt og en liten inspirasjonscollage med møbler som vents. Enjoy!Nytt gulv er lagt, veggene er malt i fargen "Morgendis", nye lister er på plass og vinduskarmene har også fått et nytt strøk med maling.


Bord fra Riviera Maison, Kivik sovesofa og puff fra IKEA, Birkeland kommode fra Ikea, puter fra Bastion Collection, New York lamper fra Perfekt Home.


Ha en fin kveld!

* Marianne *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar