onsdag 23. oktober 2013

Klar for vinteren...

God morgen!
Mini er levert i barnehagen, frokosten er inntatt og min daglige dose med fennikelte står klar (skal være bra for babyer med luft i magen).

Mini har vært småsyk hele helgen samt mandag og tirsdag, men i dag var vi klare for barnehagen igjen, begge to... Kan si det sånn at å være hjemme med to små er noe annet enn å bare ha en hjemme. Spesielt når Mini nå også har funnet ut at han skal teste mammas grenser en god del mer enn før... Mulig det er en slags reaksjon på lillebrors ankomst.

Men nok om det. I dag har jeg lyst å vise dere mitt siste produkt.
For en stund siden fant jeg en side på nett som selger de nydeligste vognposene, nemlig RisaRosa. Posene er laget i ull og fløyel med dundyne inni og er super for vår norske vinter. De fås i ulike fargekombinasjoner, blant annet grå og lyseblå, beige og og rosa, brun og hvit. Og som mange andre var dette en pose jeg virkelig kunne tenkt meg til lillebror. Men den er ganske dyr, skjønner hvorfor!  Så tenkte at kanskje det var mulig å lage noe lignende selv. Jeg tok sjansen, kjøpte garn, fikk søstern til å hjelpe meg med mønster og satte i gang å strikke. Stoff fant jeg på Stoff og Stil og dundyne kjøpte jeg på KID. Og under kan dere se resultatet :)


Posen er god og romslig og ikke minst varm. Selve utsiden er strikket i Dale Freestyle farge 5621 og det måler ca. 1,8m totalt. Garnet er kjøpt hos Ulla i byen. Tror jeg endte opp med å bruke ca 18 nøster. Stoffet inni er lyseblå kordfløyel fra Stoff og Stil, glidelåsene er fra samme sted. Har lagt enn inn i siden slik at posen er enkel å åpne, og en på toppen slik at man kan ta ut dynen om man ønsker å vaske den. Dynen er en dundyne i voksenstørrelse som jeg har delt på langs slik at den passet i forhold til bredden på posen. Lengden er kuttet med ca 20cm og den siste delen la jeg inn som ekstra toppfyll. Da ble den litt ekstra god og myk oppe rundt lillebrors hode. Knappene fant jeg også hos Ulla og de passet perfekt til det lyseblå stoffet. 

Så nå kan vinteren bare kommer, lillebror kommer i hvertfall ikke til å fryse :) 

Ha en fin dag alle sammen! 

* Marianne *


2 kommentarer:

  1. Jeg har ikke ord for hvor utrolig nyyydelig den ble!! Du er så god!!! <3 <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk vennen! Ble ganske fornøyd selv ;)

      Slett