tirsdag 29. mai 2012

En magisk pinse

Hei alle sammen! 

For en magisk pinse dette har vært! Endelig kom sommeren, skyfri himmel og deilig temperatur, nesten litt for varmt faktisk (klager ikke), men med tanke på minsten fant vi ut at en tur til sjøen kunne være lurt. Men før pinsen kunne starte hadde jeg et viktig plagg å hente, jepp, brudekjolen! En fantastisk følelse å vite at den er ferdig tilpasset og sitter som et skudd :) Begynner å nærme seg nå... men er overraskende rolig fremdeles. Blir vel en hektisk innspurt... Har fått startet på bordkortene da. Tror de kan bli veldig fine! Gleder meg til å vise dere bilder fra selve dagen, frem til det, får dere leve i spenning...

Resten av fredagen koste vi oss i sola og spiste i byen. Vi fikk handlet litt sommertøy til minsten og lekt litt på stranda før vi pakket sakene og dro avgårde til svigers hytte i Valle. Lørdagen og søndagen ble tilbragt ved hytta og ved vannkanten. Minsten storkoste seg med huske, nytt plaskebasseng og utforsking i sanda, mens vi voksne fikk kost oss med god mat og drikke. 

Mandag ble en litt kjøligere dag og for å ungå mange timer i bil, dro vi tidlig avgårde, Det resulterte i jobbing i hagen. Plenen ble klipt, blomster stelt og vannet og bilen vasket. Tok også en tur på låven og fant gamle eplekasser. De skal nok komme til nytte både her og der.

Ha en fin uke :)
Jeg teller ned til fredag og Københavntur med søstern! 


*Mariannne*Her ser dere også oliventreet jeg fikk av en god venninne og de to søte tomatplantene fra søstern.
Pleies med ekte kjærlighete!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar