søndag 2. desember 2012

Årets julekalender

Hei dere. 
Håper alle har hatt en fin helg! 

Første søndag i advent er her og julestemningen kommer snikende. Julestjerna er hengt opp og første julemiddag spist. Vi har fått med oss julegrantenning i byen og flere gaver er pent pakket inn. 
Er for en gang skyld litt tidlig ute!

Årets julekalender er også på plass. Har valgt å henge pyntede fyrstikkesker og hjemmelaga kremmerhus på stigen i stua. Hver dag er markert med sinkbrikker med tall på og noen dager inneholder en liten overraskelse. Siden minsten ikke er større enn han er, har vi valgt å bare ha gaver på lørdagene og søndagene. Men da får også vi voksne en liten ting. Ideen er at vi skal ha en liten kosestund sammen. 

Skal innrømme at det ikke er den typiske julekalenderen med nisser og røde detaljer, men liker at den er litt nøytral og passer til detaljene ellers i stua. Når minsten blir større derimot, skal du ikke se bort i fra at mammas gamle broderte nissekalender dukker opp.

Hvordan ser deres kalenderen ut? 

Her ser dere litt av det jeg har brukt til kalenderen. Arkene og kremmerhusene er fra Panduro, silkebånd fra Stoff og Stil, tape fra Granit og tallene fra Mols.
Og slik ble resultatet :) Ha en fin uke og nyt førjulstiden!

*Marianne*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar