lørdag 15. desember 2012

Juleoverraskelse

Hei dere.

Vi koser oss med førjulskos og kakebaking om dagen. Har fått bakt årets "julekaker" som ble Crispy chocolat Cookies, Daim kjeks og pepperkaker, samt litt nøttesnacks. Chocolat cookiesene og daim kjeksene er laget etter Passion 4 baking og Manuelas oppskrift. Supergode! Og veldig populære her i huset. Ikke så vanskelige å lage heller. 
Hadde en herlig gjeng på juleverksted i går og jaggu har vi ikke Operaen i pepperkakeversjon her også. Fantastisk og med ekte sjarm. Julaften nærmer seg og vi er snart i mål med julegavene. Bare en igjen... Det får bli til uka... Får besøk av familien og vi teller ned. Det blir magisk! Herlig å kunne lage sine egne tradisjoner nå som vi har minsten.

Har også lyst å vise dere hva jeg valgte etter å ha vunnet et valgfritt produkt fra "I dig denim" i julekalenderen til may&betty. Det var en hyggelig overraskelse det! I tillegg til kule olabukser har de også superfine ullgensere. Minsten fikk derfor en god og varm en, i offwhite. Deilig i denne kulda som har vært, og stilig med skjorte under nå i disse juletider!
Ha en fin helg og en magsik 3. søndag i advent i morgen! 

* Marianne *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar