søndag 13. januar 2013

Nytt år, nye muligheter

Da er jula over og vi gleder oss til å se hva det nye året vil bringe.
Jula har vært full av hygge og magiske øyeblikk sammen med familie og venner. Vi har vært i familieselskaper og kost oss med god mat og drikke. Julaften var en suksess og minsten har vel fått det han trenger og mere til. Selv er jeg helt i ekstase over den nye KitchenAid maskinen! Gjett om jeg må eksperimentere litt fremover. I tillegg fikk vi også iskrembollen til maskinen, og da kunne ikke desserten på selveste nyttårsaften være noe annet en hjemmelaget is. Helt fantastisk!

Ellers har jeg fått masse hyggelige tilbakemeldinger om babysettene jeg la ut før jul. Flere har ønsket seg sett, så strikkenpinnene har fått kjørt seg. Mange små, søte jenter som har fått myke luer og skjerf i tåkerosa alpakka. Oppskriften på lue, skjerf og sokker er hentet fra DROPS Design, mens vottene er fra Smuleblogg. Så er det flere som ønsker, tar jeg gjerne på meg litt strikkeoppdrag. Sist la jeg ut bilder av de fargene jeg så langt har strikket i, men det er bare å komme med ønsker i forhold til andre farger. Det gjelder selvfølgelig også garn :)


Har fått noen nydelige bilder av datteren til Lena Marie som jeg har fått lov til å dele med dere. Så får dere et inntrykk av hvordan plaggene blir på. Hun har også en veldig fin interiørblogg LillMi i Fuglehuset
Med ønske om en fin søndag og et godt nytt år! 

* Marianne *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar