torsdag 31. januar 2013

Inspirerende hjemmedager


Det nye året har dessverre allerede ført meg seg flere sykedager for minstemann. Heldigvis ikke noe alvorlig, og ikke over lengre perioder, men med litt feber og magetrøbbel, har det blitt noen enkeltdager hjemme. Da er det godt at noe av inspirasjonen og energien til å gjøre litt småting hjemme, er tilbake!

Kanskje er det også pga. årstiden vi går i møte, samt lysere tider. Er helt klart et vår og sommermenneske, og innimellom kan vinteren bli uutholdelig lang... Nå gleder jeg meg masse til varmere dager og muligheten for litt fornyelser i hjemmet. Nå er vi liksom mitt mellom ingenting. Skal helt klart sette av litt ekstra til vårlige innkjøp. Drømmer om små vaser og lysestaker i duse pastellfarger :) Utrolig inspirerende å sitte bare å studere nettbutikker som sakte men sikkert får inn nyheter.

I dag fikk jeg endelig laget et putetrekk som har ligget i tankene alt for lenge. Hadde mer stoff igjen fra da jeg sydde gardiner til kjøkkenet, et fint hvitt brokadestoff, perfekt til en liten pute i lesekroken. Og siden vi nærmer oss våren, fikk den knappedetaljer i fargen fersken.Så får vi se hva som blir neste prosjekt, sett bort i fra strikkingen som holdes vedlike kontinuerlig. Nå veksler jeg mellom Skappelgenseren og nok et babysett. Har forresten laget en egen siden til "little Dream design" Fanen finner du rett under hovedbildet til bloggen, så da kan dere enkelt finne info om oppdragene jeg tar.
Ha en forsatt fin kveld og en finfin helg. 

* Marianne *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar